avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general registru jurnal de incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

registru jurnal de incasari si plati

Asi dori sa stiu daca registrul jurnal de incasari si plati , registrul de inventar cat si caietul de receptii mai trebuie vizate sau stampilate de catre anaf ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:49, 11 Septembrie 2010
Registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar trebuie vizate de Administratia Finantelor Publice de care apartineti. Registrul cu notele de intrare receptie nu trebuie vizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de intrare in receptie i.i. sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o mica nelamurire. La intreprindere individuala daca activitatea principala este comert cu produse nealimentare, trebuie sa intocmesc si receptie, sau ... (vezi toată discuția)
Acte intocmite pentru pfa ralucageorgiana ralucageorgiana As dori sa aflu care sunt documentele ce trebuiesc intocmite pentru pfa. Domeniul de activitate este comert cu amanuntul (vezi toată discuția)
Registre pfa adina30iulia adina30iulia Buna seara.Am o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns sigur ca circula o gramada de versiuni: sunt PFA de putin timp si inca nu stiu sigur ce ... (vezi toată discuția)