Vineri 10.09.2010 am fost apelat de seful meu, de coloana, care ma informat, sa trec pe la el deoarece am o invitatie, pentru marti 14.09.2010, ora 10, in fata unei comisii, unde trebuie sa dau socoteala, pentru faptul ca eu nu am solicitat prin cerere, acordarea a 6(sase) zile C.F.S.( concediu fara salariu), pe anul 2009, si respectiv 9(zile) pe anul 2010, conform art 124, din CCM la nivel de unitate, ce la initiativa Sindicatului, salariatii vor efectua, C.F.S.
Va mai informez, ca Sindicatul in anul 2009, a mai propus o retinere din salariu de 2%, ptr negocierile salariale, care din pacate nu s-au mai tinut....
Este legal sau normal sa faca asa ceva Sindicatul, mai ales ca eu nu sunt membru de sindicat?
Totodata, daca eu nu am fost informat, decat telefonic o singura data in luna decembrie, a anului 2009 , cand ma afla-m in C.O, iar dispozitia data cu privire la acest C.F.S., nu mi-a fost transmisa scris, despre aceste zile, ori prin alta forma, cum ar fi sa semnez, ca am luat la cunostinta, se poate acum infiinta o comisie, care sa ma invite, sa dau socoteala despre aceste aspecte? Este legal?
Va rog, sa ma sfatuiti, ce sa fac?
Sa semnez, ca primesc aceasta, adresa, si sa ma prezin, in fata comisiei?
Sau sa refuz, semnarea ei, ptr a mi-o trimite prin posta, iar cand o voi primii, sa conversam in scris, solicitan-d toate documentele legale, la care fac ei referire, iar aceste sa ma poata ajuta intr-un eventual comflict de munca?
Va multumesc anticipat de ajutorul dat....
Cel mai recent răspuns:
maryus75 , utilizator
11:46, 12 Septembrie 2010