avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa de timbru

Firma noastra a fost chiriasa intr-o hala pe timp de aprox 1 an.
Am platit toate cheltuielile , chirie , gas, curent,etc.
In momentul in care noi am hotarat sa ne mutam proprietarul nu restituie garantia.
Ce trebuie facut in acest caz? Intentare proces? cat se calculeaza taxa de timbru la o valoare de 27000 €
Taxa de timbru nu se calculeaza in euro.Aveti inchieuat un contract in care este prevazuta aceasta garantie?Recomandarea mea este sa consultati un avocat care sa studieze documentele pe care le detineti
Va trebui sa calculai suma in lei aferenta sumei de 27000 euro care astazi este de 115352,1 iar taxa de timbru este de 3554,24 si timbru judiciar de 5 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu SPQR88 SPQR88 Buna ziua Cazul meu: Sunt proprietarul unui spatiu comercial pe care l-am inchiriat unei persoane, incheiind in acest caz si un contract. Din motive ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara?? bryan bryan La suma de 150 560 de euro despagubiri cerute , reclamantul cat ar trebui sa plateasca taxa judiciara de timbru si timbru judiciar? La dosar nu a depus decat ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu MoroXp MoroXp Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa recuperez o taxa auto. Pe data de 30 Mai 2017 am mers la tribunal. Astazi am ferificat online si am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)