avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie la executare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie la executare

Am facut o actiune in revendicare într-un mod atipic - împotriva proprietarului terenului -un Consiliu Local -care mi-a ocupat o suprafaţă de teren-deşi pentru acea suprafaţă aveam o decizie de dare în folosinţă pe termen nelimitat- acţiunea am câştigat-o prin decizie irevocabilă- urmînd a pune în executare decizia şi implicit recuperarea terenului pe care există si constructii-
DAR !!! IMEDIAT după ce decizia a rămas irevocabilă, consiliul local a dat o hotărire prin care îmi anula decizia de dare în folosinţă a terenului.
ÎNTREBARE - În timpul executării CL poate face contestaţie la executare invocînd faptul că au anulat decizia de dare în folosinţă a terenului revendicat după ce am cîştigat acţ. în revendicare!!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:34, 12 Septembrie 2010
da, se poate.insa si dvs puteti ataca in contencios hotararea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare consiliu local de catre prefect bil63 bil63 Buna ziua, Stimate doamne, stimati domni, Am sa caut sa fiu cat mai succint cu putinta. In luna august am inregistrat o cerere adresata consiliului local ... (vezi toată discuția)
Executare tiganus2007 tiganus2007 BUNA ZIUA/AM SI EU O INTREBARE; AM AVUT UN PROCES[REVENDICARE IMOBILIARA]IN CARE AM PIERDUT O SUPRAFATA DE TEREN -IREVOCABIL.PARTEA ADVERSA VREA SA MA ... (vezi toată discuția)