avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE

BUNA ZIUA/AM SI EU O INTREBARE;
AM AVUT UN PROCES[REVENDICARE IMOBILIARA]IN CARE AM PIERDUT O SUPRAFATA DE TEREN -IREVOCABIL.PARTEA ADVERSA VREA SA MA ,EXECUTE' AM FACUT CONTESTATIE LA EXECUTARE ,INTREBARE;
POATE EXECUTORUL SA PUNA IN APLICARE DECIZIA CIV.?
DE MENTIONAT;PE ACEA SUPRAFATA DE TEREN EU AM CONSTRUITE TOATE ANEXELE GOSP ;FOSA , BAZIN APE PFLUVIALE,GRAJD COTET -IN HOTATIRE NU SE MENTIONEAZA SA DARIM CESTE CONSTRCTII SPUNE SA LAS IN DEPLINATATE PASNICIE SUP DE TEREN IN POLIGONUL 14AB.
CE POT FACE?
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 09:30, 8 Octombrie 2011
din moment ce decizia este irevocabila,da..dupa solutionarea contestari la executarea silita..executorul poate pune in aplicare executarea silita.,
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2011
ContSters224434, utilizator
MULTUMESC/DECI DUPA SULUTIONAREA CONTESTATIEI LA EXECUTARE IN FUNCTIE DE RZULTAT PINA ATUNCI NU;POT CERE DESPAGUBIRI MATERIALE?
accente a scris:

din moment ce decizia este irevocabila,da..dupa solutionarea contestari la executarea silita..exectorul poate pune in aplicare executarea silita.,

De ce dupa solutionarea CE?Daca nu exista o suspendare a executarii silite, organul de ex. isi face linistit treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dadural dadural Am facut o actiune in revendicare într-un mod atipic - împotriva proprietarului terenului -un Consiliu Local -care mi-a ocupat o suprafaţă de teren-deşi ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru a beneficia si practic de o decizie judecatoreasca vali43 vali43 Am obtinut o hotarare civila in urma unei cereri de granituire si revendicare in contradictoriu cu un vecin prin care acest vecin a fost obligat sa demoleze ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)