avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce trebuie facut pentru a beneficia si practic de o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce trebuie facut pentru a beneficia si practic de o decizie judecatoreasca

Am obtinut o hotarare civila in urma unei cereri de granituire si revendicare in contradictoriu cu un vecin prin care acest vecin a fost obligat sa demoleze partea de constructie aflata pe suprafata de teren revendicata de mine , pentru a-mi fi lasata in deplina proprietate si posesie (Fond) , in urma apelului facut de vecin impotriva sentintei civile am obtinut si o decizie a Tribunalului prin care a fost respins apelul ca nefondat . Acum , am o decizie pentru a-mi recupera terenul acaparat prin abuz de catre vecin , teren pe care are si o constructie , fiind obligat sa o demoleze (prin sentinta judecatoreasca) , e obligat deasemeni sa-mi plateasca si cheltuieli de judecata , cum si ce trebuie sa fac pentru a beneficia practic de efectele deciziei pronuntate , acest vecin nu binevoieste sa puna in aplicare hotararea data de instanta .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 6 Martie 2014
Apelati la executor judecatoresc care la cererea dv,in temeiul hotararii ramase definitiva, va demara etapele si procedura de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in granituire ? aartist aartist Am o ruda la tara care se confrunta cu urmatoarea problema: - vecinul situat la vestul proprietatii sale a intrat cu gardul si doua constructii pe terenul ... (vezi toată discuția)
Actiune de graniturire si revendicare Bundy Bundy Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru granituire (revendicare). Vreau sa ma reprezint ... (vezi toată discuția)
Executare silita/refuzul exec. judecatoresc tudorioan tudorioan In fapt, a fost ceruta punerea in executare a unei sentinte civile ramasa definitiva si irevocabila si care a fost investita cu formula executorie. Obiectul ... (vezi toată discuția)