Pe data de 4-09-2010 la ora 21.00 mi-a fost retinut permisul de conducere intr-o intersectie pe motivul ca am depasit pe linie continua asta a scris in PV.In dovada a scris ca am depasit o coloana de masini. Am si niste poze .daca se pot atasa.
Trebuie sa faceti plangere impotriva procesului-verbal, termenul limita este 20.09.2010 (intrucat 19 cade intr-o zi nelucratoare si termenul se prelungeste pana la prima zi lucratoare).
Ar fi de mare ajutor un MARTOR.
Am avut proces cu aceeasi problema si martorul m-a ajutat sa castig, fara el nu aveam nicio sansa (de preferat sa nu fie din familie, desi am avut si situatii in care martorul a fost sotia si a adimis plangerea insa e de preferat sa fie o alta pesoana).
Termenul de 15 zile incepe sa curga din ziua imediat urmatoare celei in care s-a aplicat sanctiunea .
Solicitati in instanta ca intimatul ( politia ) sa faca dovada savarsirii contraventiei , intrucat sarcina probei revine agentului constatator potrivit jurisprudentei C.E.D.O.
Dvs puteti depune in probatiune orice probe legale detineti in dovedirea realitatii starii de fapt .
Verificati daca din completarea procesului verbal ar rezulta si necesitatea aplicarii cauzelor de nulitate prevazute de art.16,17,34 din OG nr.2/2001 si daca este cazul solicitat ca instanta de judecata sa ia act si de aceasta exceptie