avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru 30 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru 30 de zile

Pe data de 4-09-2010 la ora 21.00 mi-a fost retinut permisul de conducere intr-o intersectie pe motivul ca am depasit pe linie continua asta a scris in PV.In dovada a scris ca am depasit o coloana de masini. Am si niste poze .daca se pot atasa.
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:34, 13 Septembrie 2010
Trebuie sa faceti plangere impotriva procesului-verbal, termenul limita este 20.09.2010 (intrucat 19 cade intr-o zi nelucratoare si termenul se prelungeste pana la prima zi lucratoare).
Ar fi de mare ajutor un MARTOR.

Am avut proces cu aceeasi problema si martorul m-a ajutat sa castig, fara el nu aveam nicio sansa (de preferat sa nu fie din familie, desi am avut si situatii in care martorul a fost sotia si a adimis plangerea insa e de preferat sa fie o alta pesoana).
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
Denisa Stanca, Avocat
Termenul de 15 zile incepe sa curga din ziua imediat urmatoare celei in care s-a aplicat sanctiunea .
Solicitati in instanta ca intimatul ( politia ) sa faca dovada savarsirii contraventiei , intrucat sarcina probei revine agentului constatator potrivit jurisprudentei C.E.D.O.
Dvs puteti depune in probatiune orice probe legale detineti in dovedirea realitatii starii de fapt .
Verificati daca din completarea procesului verbal ar rezulta si necesitatea aplicarii cauzelor de nulitate prevazute de art.16,17,34 din OG nr.2/2001 si daca este cazul solicitat ca instanta de judecata sa ia act si de aceasta exceptie
Si care este intrebarea?Trebuie sa o deducem???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate la trecerea de pietoni iuli_eva iuli_eva am fost oprit in trafic de un politai acesta a zis ca am fost filmat de radar ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni nu mi sa facut nici o dovada ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere pentru neacordare trecere pietoni ddaniel4416 ddaniel4416 [b]Buna ziua as dori un sfat sau in caz ca contestatia nu are nici un rezultat pe cineva care ar putea sa se ocupe de recurs .[/b] Va atasez exact plangerea ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate melcsy melcsy daca agentul de circulatie cine l-a oprit a fost singur, fara nici un martor se poate contesta procesul verbal de contraventie?..ce sansa de castig sunt? care ... (vezi toată discuția)