am fost oprit in trafic de un politai acesta a zis ca am fost filmat de radar ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni nu mi sa facut nici o dovada in acest sens .ce pot sa fac.nu am semnat procesul verbal.mi sa dat dovada de circulatie 15 zile
Puteti in termen de 15 zile de la primirea la domiciliu a procesului verbal sa formulati contestatie la instanta competenta teritorial si sa solicitati in afara de alte probe(acte,martori) si copia respectivei fotografii.
Verificati din continutul procesului verbal daca acesta a fost corect completat si daca sunt intrunite in acesta cauzele de nulitate prev.de art.16,17,34 din OG nr.2/2001
Procesul verbal vi se va comunica la domiciliu ., in maxim o luna de la data constatarii .
Dupa primirea sa , in 15 zile puteti formula plangere la judecatoria de pe raza careia s-a savarsit fapta , solicitand prin aceasta ca intimata ( politia ) sa faca dovada savarsirii contraventiei , aceasta obligatie fiind in sarcina sa , conform jurisprudentei C.E.D.O.