avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Sugerează-ne un subiect de articol Articole de calatorie
Discuție deschisă în Sugerează-ne un subiect de articol

Articole de calatorie

Eu umblu destul de mult prin lume si de multe ori am nevoie sa stiu locuri pe care as putea sa le vizitez in timp ce fac ce am de facut unde merg :D. Stiu ca e greu, dar nu puteti face o rubrica de calatorii? Am vazut ca sunt comentarii de la multi utilizatori aici, poate comenteaza si ei si ne impartasim impresiile despre calatoriile noastre.

O sa revin cu un topic despre China. N-am vazut decat zona super industrializata din sud est, in special Shanghai si am vazut si Guangzhou. Formidabile :O
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 00:13, 25 Septembrie 2010
Aici este deschis un subiect de gen… Sunteti liber sa continuati, chiar daca titlul nu e tocmai… “adecvat”… dar este despre calatorii:

www.avocatnet.ro/content/for...

P.S. Titlul topicului poate fi modificat, daca se “aduna” mai multi amatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un cetatean chinez are nevoie de viza sau de invitatie in romania? adela05 adela05 Buna ziua, Pentru ca un cetatean chinez sa intre in Romania, are nevoie de viza sau de invitatie? Ma ajutati, va rog, cu un temei legal/procedura de ... (vezi toată discuția)
Modificarea suprafetei inscrise in cf van_allen78 van_allen78 este vb despre un teren detinut de mama mea intravilan, rural.terenul are 10 ari dar dintr o greseala a ing topo (a fost beat), au fost intabulate doar 6 ari ... (vezi toată discuția)
Editia de weekend a avocatnet.ro - ce ati dori sa cititi? Alin Popescu Alin Popescu Ce anume ati dori sa cititi in editia de week-end a avocatnet.ro? Noi ne gandim sa dezvoltam o editie speciala, in fiecare week-end. Cateva articole care sa ... (vezi toată discuția)