avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte vanzare cumparare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte vanzare cumparare masina

buna ziua.am nevoie de cateva sfaturi.am ajutat o prietena sa faca un schimb de masina (ea a dat masina veche la schimb si eu am imprumutato cu 800 de euro)chitanta de mana s-a facut pe numele meu si ca o asigurare am facut o copie dupa talon pe care i-am dat-o ei .Deci talonul original si chitanta este la mine .Acum ea se foloseste de masina si ,,a uitat ,, sa imi inapoieze banii .pot sa ma duc sa iau masina din curte pina in momentul cand imi inapoiaza banii?ea nu are nici un act pe vehea masina care a dato la schimb si nici pe cea noua .ce probleme as avea eu daca iau masina ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:44, 12 Septembrie 2010
Anterior demararii de masuri care va pot situa sub incidenta legii penale,
incercati solutionarea amiabila .
In caz ca totusi beneficiara in fapt a serviciilor si ajutorului dvs financiar ,refuza/se sustrage sa restituie suma financiara, incercati notificarea acesteia cu termen concret,pentru achitarea obligatiilor financiare ce ii revin
Daca nu se solutioneaza,aveti dreptul sa formulati actiune la instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana cumparare masina bazna bazna buna seara revin cu o problema pusa mai devreme pentru niste lamuriri .va rog sa ma indrumati .impreuna cu o prietena (ea a dat o masina la schimb pe care nu ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog, despre imprumut... carmen69 carmen69 Buna seara ,am nevoie de un raspuns.AMm ajutat un prieten sa cumpere o masina chitanta este pe numele meu deci eu as fi intermediar,in acelas timp am ... (vezi toată discuția)
Sechestrare autoturism de catre sotul administrator al firmei Manyloo Manyloo Buna ziua, Sunt actionar minoritar in firma cu sotul meu, care este si administrator. De mai bine de 1 an suntem intr-o stare conflictuala ( sunt multe de ... (vezi toată discuția)