avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei militare de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei militare de urmas

Unde trebuie sa depun cererea pentru recalcularea conform Legii 119/2010 a pensiei de urmas a mamei mele daca la data pensionarii tatal meu decedat in 2000 lucra in aparatul centralal Ministerului de Interne ?
Cel mai recent răspuns: getaghe , utilizator 19:41, 13 Septembrie 2010
Conform art. 5 din Instructiunile de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislației privind pensiile militare de stat " În vederea eliberării adeverințelor necesare stabilirii punctajelor medii anuale, beneficiarii formulează o cerere scrisă care cuprinde datele de identificare și datele de contact ale acestora, inclusiv cele privind adresa de domiciliu la care vor fi transmise adeverințele. Cererea scrisă se depune la:
a) structura de resurse umane din cadrul unității de la care pensionarul a fost trecut în rezervă sau direct în retragere, respectiv a încetat raporturile de serviciu sau, dacă unitatea/structura în cauză a fost desființată, la structura de resurse umane a inspectoratelor generale/similare;
b) Direcția generală management resurse umane din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, în situația în care pensionarul a fost trecut în rezervă sau direct în retragere, respectiv a încetat raporturile de serviciu, din cadrul
unităților/structurilor care au făcut sau fac parte din aparatul central al Ministerului Administrației și Internelor, ce nu au în componență structuri de resurse umane.
Adresa Direcţiei Generale Management Resurse Umane a M.A.I. - Str. Piaţa Revoluţiei, nr. 1A, sector 1, Bucureşti; Telefon secretariat: 313.75.17

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui adresez contestatia impotriva deciziei de pensie? Pilu Pilu Buna seara, Am o nelamurire si as ruga pe cineva, daca poate sa ma ajute: Sunt pensionar MAI si am primit decizia de pensie recalculata, pe care ... (vezi toată discuția)
Hg 735/2010: recalcularea pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Hotararea nr. 735/2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor de stat ale politistilor si ... (vezi toată discuția)
Comunicat mai Pilu Pilu marți, 4 ianuarie 2011 COMUNICAT M.A.I. Procesul de recalculare a pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale ... (vezi toată discuția)