avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor realizare program de 6ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor realizare program de 6ore

Buna dimineata,
daca se poate va rog sa ma ajute cineva cu realizarea unui pontaj /program de lucru de 6 ore/zi in conditiile in care se lucreaza 7zile din 7 si sunt 7 persoane,astfel incat sa se respecte codul muncii.(program zilnic este de 10-22)
Salariatii respectivi sunt incadrati cu norma intreaga de 8ore/zi .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 13 Septembrie 2010
Buna ziua,

Salariatii sunt minori? Intreb deoarece sunt incadrati cu 8 ore, dar lucreaza 6 ore. Asa este dpdv legal la minori.
Daca nu sunt minori, sa le faceti acte aditionale de la 8ore la 6 ore pentru a reflecata realitatea ( asta daca doriti )
In pontaj trebuie sa fie 5 zile lucrate urmate de 2 zile consecutive libere.

O zi buna

buna ,
nu salariatii respectivi nu sunt minori doar ca vor sa lucreze cate 6ore/zi in 2 ture ,m-am blocat si nu-mi vine nici o idee cum as putea realiza programul astfel incat fiecare sa-si faca programul normal de lucru/luna ,si sa aiba si cele 2 zile libere .
multumesc
6 x 7 = 42 de ore/ sapt , ceea ce inseamna ca se lucreaza si suplimentar si nu prea ar mai avea zile libere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata muncii Dorina87 Dorina87 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: un magazin nou infiintat vrea sa angajeze in ture dupa cum urmeaza: schimbul I de la ora 8.00-14.00 ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Legalitate program 12/24 - 12/48 Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog? (vezi toată discuția)