avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IMPRUMUT BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IMPRUMUT BANCAR

Buna ziua! Am un credit cu ipoteca pe 25 de ani si doresc sa plec in SUA pentru o perioada mai mare de timp iar platile am sa le fac in continuare fara nici o problema. Este necesar sa anunt banca in legatura cu asta sau ce anume sa fac? Ma poate obliga banca sa rambursez creditul, deoarece in conditiile speciale este stipulat ca am obligatia sa anunt orice modificare. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:58, 13 Septembrie 2010
buna ziua.
daca ratele vor fi platite la timp nu are rost sa mai anuntati banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare, creante cedate, credit ipotecar thtt thtt Buna ziua. In 2007, am cumparat impreuna cu sotul o casa, pentru care am dat 100000 euro avans si inca 110000 euro credit ipotecar de la BCR, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Solutie prima casa divort CrinaMN CrinaMN Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce variante as avea in cazul in care am luat un credit cu Prima Casa, divortez, preiau creditul si [b]doresc sa scad ... (vezi toată discuția)
Credit angajat bancar Ely_Lft Ely_Lft Buna ziua. Sunt angajata la o banca si acum doi ani am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 25 ani cu beneficii de angajat. As dori sa plec de la ... (vezi toată discuția)