avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plati compensatorii la insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plati compensatorii la insolventa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca la Tribunal, pentru recuperarea platilor compensatorii, fiind un conflict de munca, ne poate reprezenta un avocat?
Societatea este in lichidare, evaluare si vanzare de catre lichidator.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 08:54, 14 Septembrie 2010
Trebuie sa va inscrieti la masa credala cu sumele restante. Aveti prioritate in achitarea acestora in fata altor creditori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor. adrian_huned adrian_huned Lucrez la firma SC DRUMURI SI PODURI SA DEVA, aflata in momentul de fata in insolventa, as dori sa stiu daca conform legii insolventei am dreptul la salarii ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa maryus22 maryus22 Buna ziua!Am lucrat pana acum o luna si ceva la o firma care din octombrie anul trecut a intrat in insolventa,am fost nevoit sa plec de la aceasta firma pentru ... (vezi toată discuția)