avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii functionare

Buna ziua,
Am infiintat de curand un II "comert cu amanuntul prin standuri si piete" ca activitate secundara. In cerere am trecut si comert in magazine nespecializate a produselor alimentare, si am inteles ca trebuie sa merg din nou la ONRC pentru a scoate autorizatie. De ce autorizatii mai am nevoie dupa ce construiesc magazinul ( in afara autorizatiei de constructie) ? Mai am nevoie de alta autorizatie de la primarie ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kajan.barna , utilizator 18:08, 13 Septembrie 2010
Este vorba de autorizatia de functionare si fisa de valabilitate emise de Primaria in raza teritoriala a careia desfasurti activitatea comerciala.
Dar ce alte autorizatii mai imi trebuie..de genul SANEPID..?
Si de unde le pot procura?
Multumesc.
daca onrc-ul a facut certificatul constatator pt magazin nu trebuie alte autorizatii cand est gata cu magazinul atunci vine sanepidul si verifica wc ul,apa calda apa rece etc sa ai stingator pt pompier ei vin rar in 6 ani au venit o data la mine neaparat casa de marcat pana nu ai sa deschiz magazinul ca cu garda financiara nu e de jucat in rest....bafta in afacere=D>=D>=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Autorizatii functionare magazin mixt pe pfa sorinnel_25 sorinnel_25 Buna, In urma cu o saptamana am deschis un mic magazin mixt (vanzari cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare in magazine nespecializate) pe PFA ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)