avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... criterii de incadrare in gradele de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

criterii de incadrare in gradele de invaliditate privind acordarea pensiei de boala

Daca poate sa-mi trimita cineva prin email la cjboy3400@yahoo.com anexa privind criteriile si normele de diagnostic clinic,diagnostic functional si de evaluare a capacitatii de munca pe baza carora se face incadrarea in gradele I ,II,III de invaliditate.Este H.G 400 din 19/04/2001.
Cel mai recent răspuns: stefan_ratza , utilizator 16:07, 13 Septembrie 2010
Trimis. Verifica e-mail !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa hg 400/2001 Cristina U Cristina U buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu anexa LA hg 400/2001 ,deoarece nu o pot gasi nicaieri . Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Anexa ordonanta de guvern 400/2001 camigheorghiu camigheorghiu Ma poate ajuta cineva cu aceasta anexa a og 400/2001? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Anexa la hotararea 400/2001? valul valul Nu stiu daca am deschis bine acest subiect. Am tot cautat pe net anexa la hotararea nr.400/2001 si nu am gasit-o nicaieri.M-ati putea ajuta, va rog? Trebuie ... (vezi toată discuția)