avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema cu firma servicii tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema cu firma servicii tv

Buna ziua . Problema mea este urmatoarea:
Am un contract cu o firma de furnizare servicii tv. Abonamentul este pe firma. Firma nu mai are activitate de 5 luni. Am sunat la firma de cablu sa vina sa isi ridice echipamentele pt ca in spatiul in care mi-am desfasurat eu activitatea este un alt chirias si el nu are nevoie de echipamente sau de serviciile lor. Mi-au inregistrat cererea si au zis ca in 30 de zile o sa vina cineva dupa echipamente. acuma am primit de la ei factura retro si o hartie cum ca daca nu achit mi se baga penalizari plus o taxa uriasa de reziliere a contractului plus trebuie sa platesc echipamantale nereturnate plus cheltuieli de judecata.... ce pot sa fac eu? Trebuie sa achit toate astea?
Cel mai recent răspuns: MariusOvidiu , utilizator 14:38, 13 Septembrie 2010
Buna ziua,
Perioada pentru care vi se solicita sa achitati suma este anterioara cererii dumneavoastra?
Scrie asa.... Factura curenta aferenta perioadei 03/08/2010- 02/09/2010

Eu cererea am depus-o la ei acus 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cablu tv voiosu voiosu Buna ziua , Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat . M-am mutat in alta ... (vezi toată discuția)
Echipament predat!! dupa 4 luni primesc factura plata servicii!!!??? julius.jr julius.jr Am avut contract cu o firma de cablu. In noiembrie 2009 am cerut rezilierea contr si mi s-a cerut sa returnez chipamentul{ desii acesta era platit}.Dorind sa ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)