avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... echipament predat!! Dupa 4 luni primesc factura plata ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

echipament predat!! Dupa 4 luni primesc factura plata servicii!!!???

Am avut contract cu o firma de cablu. In noiembrie 2009 am cerut rezilierea contr si mi s-a cerut sa returnez chipamentul{ desii acesta era platit}.Dorind sa scap de acest abonament am predat echipamentul la o sucursala a firmei,cu proces verbal.Am facut acest lucru dupa o convorbire cu cei de la conducerea firmei. In martie 2010 ma trezesc cu FACTURA pe luna Februarie pt serviciile oferite de firma de cablu!!??? Care servicii??Eu predasem echipamentul din Nov 2009??? Acum am primit o scrisoare de la o firma de recuperare care ma someaza sa platesc aceea restanta!! NU mise pare corect dar unde pot sa reclam acest lucru?? Ce sa fac?? Va multumesc!!#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: julius.jr , utilizator 22:56, 12 Iulie 2010
Va puteti adresa OPC cu o sesizare, de asemenea faceti o adresa catre firma de cablu, este posibil sa fie o eroare.
Contactati oficial operatorul de cablu ,pentru verificarea actualizarii evidentelor acestuia
Verificati atent perioada contractului si conditiile de reziliere
Multumesc pt promtitudine! Contractul a fost pe 2 ani si cei doi ani sa-u incheiat pe 1-03-2009.Eu am facut cererea de reziliere in oct 2009 si am predat echipament in 4-nov-2009 la indicatiile firmei de cablu unui reprezentant al lor din zona. Am sunat la firma de cablu si am inteles ca acel reprezentant nu a trimis echipament la Bucuresti. si ca figurez acolo cu o cerere de intrerupere a contract pe 3 luni!!??? Cine a facut-o??? Eu am predat echipament dupa indicatiile firmei,cu proces verbal de predare-primire!! Acum imi spu ca acel om era un colaborator care in prezent nu mai lucreaza cu ei!! Dupa ce am vorbit cu ei la TELEFON a zis ca o sa se rezolve{ am trimis prin email si fax proces verbal cu data la care am predat echip},si ca vor anula factura aceea. Dar ieri am primit scrisoare de la o firma de recuperari care ma someaza sa platesc aceea suma!! Va rog sa-mi spuneti acum ce pot face in cazul asta? Credeti ca OPC poate sa faca ceva?? Va multumesc
azi am mai primit o notificare de la recuperatori in care ma anunta ca daca nu platesc in 48 de ore ma actioneaza in instanta pt executare silita! Suma pe care ei o pretind este de 28,50 ron aferenta serviciilor de cablu pt luna februarie 2010 in conditiile in care eu LE-AM PREDAT echipamentul in Noiembrie 2009??? Nu este o suma mare,si culmea, nu au crescut- o cu penalitati dar nu vad corect sa dau banii pt nimic! Le-a trimis prin email copia procesului verbal cind am predat echipamentul dar nu s-au deranjat sa raspunda, in schimb primesc somatie de plata de la recuperatori!! Ce ma sfatuiti sa fac??/ Mii de multumiri pentru ca existati!!:hm::vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing financiar titlu executoriu stefanescucris stefanescucris In anul 2007 am incheiat cu Romstal Leasing un contract de leasing financiar pentru doua camioane In februarie 2009, datorita problemelor financiare cu care ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu firma de cablu belcris14 belcris14 Buna seara!Am primit azi o somatie de la firma de cablu cu care am reziliat contractul in dec.2009, ca trebuie sa platesc 200 eur. ptr.nepredarea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)