Buna seara!Am primit azi o somatie de la firma de cablu cu care am reziliat contractul in dec.2009, ca trebuie sa platesc 200 eur. ptr.nepredarea echipamentului (modem+decodor) in 5 zile de la rezilierea acestuia sau voi fi dat in judecata.Echipament nu mai am,suma mi se exagerta ca sa o platesc (in comert un modem costa 50 ron),nu mai am nici contractul pe care l-am facut cu ei si nici procesul verbal de predare-primire al echipamentului catre mine.I-am cerut celui de la "comercial" cu care am discutat azi ,sa imi dea si mie o copie a actelor semnate cu ei si mi-a zis ca trebuie sa fac o cere la" juridic" ,si daca vor ei atunci imi vor da.
Am vreo scapare de la plata?
Din cate cunosc, nu era posibila reziliarea contractului fara dovada predarii echipamentului.
Chiar daca nu ati pastrat un exemplar din contract, ar fi fost de folos procesul verbal de predare a echipamentului primit de la societatea respectiva. Daca se ajunge in instanta veti avea ca si argumente perioada de timp scursa de la reziliarea contractului (de ce daca ati reziliat contractul in 2009 vi se cere echipamentul in 2012 ?) si clauza din contract din care reiese ca predarea echipamentului este o conditie sine qua non pentru reziliere.
Daca cineva are timp, asta e adresa unde am gasit un contract de la firma de cablu:[editat ] La pagina 3 punctul 6.1.11 se face referire la acea suma. Multumesc.
[editat - este interzisa postarea pe forum a unor astfel de date]
Daca si in contractul incheiat de dvs. cu societatea in cauza exista clauza 6.1.11 atunci nu se explica de ce au asteptat din 2009 (este prevazuta predarea echipamentelor in termen de 5 zile) pana acum fara sa va notifice. Oricum daca ati predat echipamentele pe baza de proces verbal de predare-primire, acesta ar trebui sa existe in registrele de intrare-iesire (cu numar de intrare primit) ale companiei.
Leasing auto
ferarumihaela
Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume .
Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor ... (vezi toată discuția)