avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Admisibi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Admisibi

Buna ziua
Este legal ?
Parati - subsemnatul si institutie publica
Reclamant - Parchetul
Este admisibila urmatoare speta ?
Paratul solicita instantei prin intampinare, admisibilitatea cererii parchetului ca fiind legala, este de mentionat faptul ca institutia care solidarizeaza cu Parchetul nu a depus in instanta nici o cerere prin care solicita anularea unui inscris eliberat tocmai de institutia parata, inaintea parchetului, iar in cazul de fata , ulterior cererii parchetului solicita de asemenea anularea unui inscris ???

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 17:53, 13 Septembrie 2010
instanta nu a invocat din oficiu exceptia inadmisibilitatii cererii ? eu opinez ca cererea e admisibila.
Ceea ce ati scris mai sus ... e o varza ... nu se intelege nimic. Spuneti-ne despre ce este vorba si va raspundem. Incercati sa punctati urmatoarele:
- Anularea carui inscris o cere Parchetul ?
- Despre ce fel de institutie este vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare ContSters154816 ContSters154816 Buna ziua Va prezint mai jod o speta : Am fost dat in judecata ( civil ) pentru anularea unui inscris emis de catre o institutie. Cererea adresata s-a facut ... (vezi toată discuția)
Dovada comunicare somatie de plata beegees beegees Buna ziua Am promovat actiune in instanta in baza art 1013 su CPC - ordonanta de plata - iar instanta mi-a cerut sa fac dovada comunicarii somatiei cf art ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)