Buna ziua
Va prezint mai jod o speta :
Am fost dat in judecata ( civil ) pentru anularea unui inscris emis de catre o institutie.
Cererea adresata s-a facut de catre Parchet ( reclamant ).
Partile parate – subsemnatul si institutia care a emis documentul.
Cu toate ca institutia emitenta este parata in acest caz, solidarizeaza cu Parchetul – spreciind ca solicitarea este fondata.
In urma unei adrese – din data de 07.08.2010 catre institutia emitenta a documentului am solicitat eliberarea unei copii dupa document, raspunsul primit fiind – nu se poate elibera copie deoarece documentul este clasificat.
In urma studierii intampinarii depusa de catre institutia parata – reiese faptul ca documentul a fost declasificat in data de 27.07.2010 – deci, cu 10 zile inainte ca eu sa adresez cererea de eliberarea unei copii dupa document pentru a o prezenta instantei ca o dovada in plus in apararea mea.
Mentionez ca acel document clasificat pentru mine, dar declasificat pentru institutie a fost prezentat instantei de catre institutie care , repet : solidarizeaza cu parchetul.
Faptul ca nu mi-a fost eliberat acel document de catre institutie pe motiv de clasificare, dar el fiind declasificat dinaintea adresarii cererii mele poate fi sustinut in instanta in vreun anumit fel ???
Declasificarea s-a facut anterior depunerii cererii mele de a primi o copie dupa document, iar eu cand am solicitat-o nu mi-a dat-o apreciind faptul ce este clasificata, dar era declasificata.
Admisibi
ContSters154816
Buna ziua
Este legal ?
Parati - subsemnatul si institutie publica
Reclamant - Parchetul
Este admisibila urmatoare speta ?
Paratul solicita instantei prin ... (vezi toată discuția)