avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clasificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clasificare

Buna ziua
Va prezint mai jod o speta :
Am fost dat in judecata ( civil ) pentru anularea unui inscris emis de catre o institutie.
Cererea adresata s-a facut de catre Parchet ( reclamant ).
Partile parate – subsemnatul si institutia care a emis documentul.
Cu toate ca institutia emitenta este parata in acest caz, solidarizeaza cu Parchetul – spreciind ca solicitarea este fondata.
In urma unei adrese – din data de 07.08.2010 catre institutia emitenta a documentului am solicitat eliberarea unei copii dupa document, raspunsul primit fiind – nu se poate elibera copie deoarece documentul este clasificat.
In urma studierii intampinarii depusa de catre institutia parata – reiese faptul ca documentul a fost declasificat in data de 27.07.2010 – deci, cu 10 zile inainte ca eu sa adresez cererea de eliberarea unei copii dupa document pentru a o prezenta instantei ca o dovada in plus in apararea mea.
Mentionez ca acel document clasificat pentru mine, dar declasificat pentru institutie a fost prezentat instantei de catre institutie care , repet : solidarizeaza cu parchetul.
Faptul ca nu mi-a fost eliberat acel document de catre institutie pe motiv de clasificare, dar el fiind declasificat dinaintea adresarii cererii mele poate fi sustinut in instanta in vreun anumit fel ???

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters154816 , utilizator 16:41, 13 Septembrie 2010
s-a actionat legal cand s-a decis declasificarea acelui act pt servirea actului de justitie.
Declasificarea s-a facut anterior depunerii cererii mele de a primi o copie dupa document, iar eu cand am solicitat-o nu mi-a dat-o apreciind faptul ce este clasificata, dar era declasificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisibi ContSters154816 ContSters154816 Buna ziua Este legal ? Parati - subsemnatul si institutie publica Reclamant - Parchetul Este admisibila urmatoare speta ? Paratul solicita instantei prin ... (vezi toată discuția)
Document clasificat ContSters154816 ContSters154816 Este legal ca in urma solicitarii catre o institutie, pentru eliberarea unei copii dupa un anumit document, sa primesc raspuns negativ, motivul institutiei de ... (vezi toată discuția)
Intampinare validare poprire liviu2005 liviu2005 buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : sunt administrator la o societate comerciala si am primit urmatoarea citatie din partea judecatoriei; ... (vezi toată discuția)