avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Document clasificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Document clasificat

Este legal ca in urma solicitarii catre o institutie, pentru eliberarea unei copii dupa un anumit document, sa primesc raspuns negativ, motivul institutiei de a nu mi-l elibera fiind natura clasificata a documentului.
Realitatea este ca documntul a fost declasificat cu 10 zile inaintea depunerii cererii mele si a fost depus la dosar in instanta pentru apararea institutiei si in defavoarea mea.
Voiam sa folosesc acel document in apararea mea - a fost eliberat tocmai de institutia care doreste sa se absolve de orice vina in prezent ???
Pot folosi aceasta cauza in vreun anumit fel in instanta .
Din documentele pe care le-am primit din partea institutiei rezulta fapul ca nu mi se poate elibera si o copie dupa acel document care este clasificat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 09:10, 14 Septembrie 2010
:offtopic:@victornichiforovici, ati mai postat aceasta speta. Va rog sa nu mai deschideti noi discutii pe acelasi subiect.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare ContSters154816 ContSters154816 Buna ziua Va prezint mai jod o speta : Am fost dat in judecata ( civil ) pentru anularea unui inscris emis de catre o institutie. Cererea adresata s-a facut ... (vezi toată discuția)
Refuzul autoritatilor de a furniza informatii de interes public Catalin981 Catalin981 Buna ziua. Recent am avut de-a face cu urmatoarea situatie: Trei institutii publice, \\"A\\", \\"B\\" si \\"C\\" au depus mai multe documente la o alta ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta legalizata? davidoff davidoff Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva. Am terminat facultatea si la serviciu imi cer copia de pe diploma de licenta legalizata. Asa ... (vezi toată discuția)