avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONCEDIUL INGRIJIRE COPIL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONCEDIUL INGRIJIRE COPIL

Buna ziua,

In legatura cu concediul ingrijire copil pana la varsta de 2 ani am si eu 2 intrebari?:
1.constituie vechime in munca.?
2.salariatele ale caror contracte au fost suspendate deoarece au intrat in cic, mai trebuie sa apara pe statul de plata?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 01:04, 14 Septembrie 2010
1. Da.
2. Da, cu 0 la toate rubricile.
la societatea la care lucrez , salariatele intrate in cic , nu au mai fost trecute pe stat si nu sa mai intocmit si nici trimis trimis pentru ele nici o declaratie deoarece la acel moment asa ni s-a spus de la itm.

este gresit?
exista vreo baza legala?
multumesc!
O mare greseala nu cred sa fie, nu se ascund taxe, este o simpla formalitate.
Nici o baza legala nu am auzit sa exista, totusi eu consider ca pe statul de plata trebuie sa apara toti angajatii pentru care exista contract de munca activ; ori in CIC contractul se suspenda nu inceteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendare alinutza32 alinutza32 Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este ... (vezi toată discuția)
Declaratii salarii simona_iunie simona_iunie Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) ... (vezi toată discuția)
Completare numar contract in carnet de munca Vala Vala Am doua intrebari la care va rog sa-mi raspuneti : -care numar de inregistrare a contractului de munca se trece in carnetul de munca, cel dat de catre ... (vezi toată discuția)