avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... douã evaluãri
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

douã evaluãri

Am un proces la CEDO , în legătură cu o despăgubire în bani pentru un teren ,pentru care a fost făcută o evaluare de un expert judiciar în anul 2003 cînd m-am apucat de proces. Anul ăsta mă trezesc cu un evaluator de la ANRP care mi-a făcut altă evaluare mai mare. Evaluatorul al doilea a venit datorită presiunilor de la CEDO. întrebarea mea este- Care evaluare mi se ia în calcul de către ANRP , în cazul că mi se va emite o Hotărîre Jud. de la CEDO înainte de emiterea titlului de evaluare de către ANRP? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 13 Septembrie 2010
Posibil cea de-a doua evaluare se va lua in calcul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri legea 10-anrp termen de solutionare + actualizare dumitru2000 dumitru2000 - in februarie 2007 s-a emis o dispozitie de primar pentru masuri reparatorii in cuantum de X Euro (dispozitia are la baza o hotarare jud. def. si irvoc. - ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un raport de evaluare intocmit de un evaluator agreat de anrp. am vreo solutie? lucian_ lucian_ Buna seara. Apelez la dumneavoastra pentru a va solicita sfatul in urmatoarea problema : Mama mea are un dosar de despagubire la ANRP pe legile fondului ... (vezi toată discuția)
Revocare hotarare wap54 wap54 Pe Legea 290/2003 prefecturile emit hotarari privind despagubirea sau in urma contestatiei si sustinerii unui proces privind dreptul la despagubire se emite, ... (vezi toată discuția)