avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării comisonul de risc devine comision de administrare cont?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

comisonul de risc devine comision de administrare cont?

Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de credit am un comision de administarre separat decat cel de risc.Ii legal ce fac ei?Si ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)