Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de credit am un comision de administarre separat decat cel de risc.Ii legal ce fac ei?Si ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat.
Si eu sunt exact in aceeasi situatie, la BCR, mi-au dat un act aditional (pe care nu l-am semnat), in care au desfiintat doar rubrica pentru comisionul de risc, pentru ca l-au transferat la comisionul de administrare. Prin urmare, pe total, ar trebui sa platesc aceeasi suma. Mi-au spus sa revin pentru semnatura pana pe 20 septembrie. Nici eu nu stiu ce sa fac. Am primit un raspuns pe forum, ca banca ar trebui sa opteze pentru unul dintre comisioane (evident, il vor alege pe cel mai mare!) si sa incerc sa negociez cu ei. Or, la banca, mi-au dat de inteles ca nu se negociaza nimic si ca toate filialele BCR din tara procedeaza la fel (ceea ce contravine OUG 50/2010). Poate mai sunt si alte persoane care au gasit alte solutii ??!!