avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... comisioane banci
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

comisioane banci

Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de credit am un comision de administarre separat decat cel de risc.Ii legal ce fac ei?Si ce trebuie sa fac? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: minadev , utilizator 22:07, 14 Septembrie 2010
Si eu sunt exact in aceeasi situatie, la BCR, mi-au dat un act aditional (pe care nu l-am semnat), in care au desfiintat doar rubrica pentru comisionul de risc, pentru ca l-au transferat la comisionul de administrare. Prin urmare, pe total, ar trebui sa platesc aceeasi suma. Mi-au spus sa revin pentru semnatura pana pe 20 septembrie. Nici eu nu stiu ce sa fac. Am primit un raspuns pe forum, ca banca ar trebui sa opteze pentru unul dintre comisioane (evident, il vor alege pe cel mai mare!) si sa incerc sa negociez cu ei. Or, la banca, mi-au dat de inteles ca nu se negociaza nimic si ca toate filialele BCR din tara procedeaza la fel (ceea ce contravine OUG 50/2010). Poate mai sunt si alte persoane care au gasit alte solutii ??!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisonul de risc devine comision de administrare cont? arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
De ce platim in continuare comision de risc la banca? In data de 17.09.2010 m-am prezentat la bcr ocna mures , judet alba pt a e fectua plata pt rata unui credit acordat in 07.2007 , in lei cu dobanda revizuibila ... (vezi toată discuția)