avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ordonanta 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ordonanta 50/2010

Buna seara. Am o rugaminte la dv. referitoare la ordonanta 50/2010. Am carduri de credit, pentru care lunar platesc o suma pentru a inapoia creditul. Aceasta ordonanta se aplica si la cardurile de credit, deoarece si in cadrul acestor contracte, dobinzile sint neclare, sau nu? De la banca ni s-a spus ca nu se aplica pentru cardurile de credit. Ma mir ca ma gindesc ca fiind purtatoare de contract si contractele cardurilor de credit intra in incidenta acestei ordonante. Sau nu ?va multumesc.

Alte discuții în legătură

Credit in chf sile1670 sile1670 Buna ziua, Ma intereseaza daca se poate face ceva legal impotriva acestor \"camatari autorizati\" care sunt bancile. M-au dus cu presul sa i-au acest credit ... (vezi toată discuția)
Raportare la biroul de credit ,consider ca s-a facut abuziv!!si daca descoperitul de cont/overdraft este prevazut de oug50 liviu_z liviu_z Buna ziua.Am un descoperit de cont la banca Transilvania (BT),de 8000 ron ,un card credit la RBS,si un card credit la Raiffeisen .La nici una din acestea nu am ... (vezi toată discuția)
Marja bancii si oug 50/2010 rashid rashid Buna ziua, In 2007 am incheiat un contract de credit imobiliar in Euro pe o durata de 30 de ani. 1. In contractul de credit, se specifica “nivelul ... (vezi toată discuția)