avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Detalii administrare agentie de pariuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Detalii administrare agentie de pariuri

Buna ziua/seara tuturor.

Doresc sa preluez un contract de franciza la o agentie de pariuri Sky Bets.As dori sa-mi spuneti va rog ce anume sa urmaresc,de ce sa ma feresc pentru a nu lua o teapa urata.In primul rand,vreau sa ma asigur ca castigurile le vor da cei de la Sky Bets.In al doilea rand,agentia se afla la parterul unui bloc,trebuie sa vorbesc si cu asociata de proprietari sa vad daca au fost/sunt probleme ? Agentia este situata la vreo 20 m de un liceu,ar putea fi asta o problema ? Precizez ca in agentie sunt si 3 aparate electronice(pacanele) ? Imi trebuie o anumita autorizatie daca as lasa lumea sa fumeze inauntru sau sa servesc un suc/ceva de rontait ?

Va multumesc pentru rabdare :)

Sper sa fi nimerit bine sectiunea pe forum :sorry:
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
Donhacker, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce v-ati mai dori de la avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul ... (vezi toată discuția)
Sugestii m1ha1g m1ha1g După mai mult de o săptămână am văzut următoarele probleme: 1. am avut 80 de prieteni şi am fost nevoit să-i scot, cu cât am mai mulţi cu atât ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)