avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Buna ziua! Suntem doi frati, fiecare avand cate un copil, sora mea a murit, as vrea sa stiu ce drepturi are nepotul meu (copilul surorei mele) la apartamentul parintilor care traiesc inca?
Cel mai recent răspuns: daniela_calin123 , utilizator 11:10, 14 Septembrie 2010
Acelasi drept pe care il avea si mama lui. El va veni la dezbaterea succesorala prin reprezentare, urcand in locul si gradul defunctei.
Nepotul va avea aceleasi drepturi ca si dvs.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ruda indepartata gabiK71 gabiK71 buna ziua As avea o intrebare in legatura cu mostenirea unei garsoniere.Mi-a murit un unchi(de fapt un nepot a bunicii mele,mama lui si bunica mea erau ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)