avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca cu acordul partilor

in cazul in care relatia de munca cu angajatorul inceteaza in urma unei decizii cu acordul ambelor parti, in cazul in care am avut gestiune, la cat timp se face inventarul si cand pot intra in posesia drepturilor banesti (care sunt acestea?)

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 13:15, 14 Septembrie 2010
Inventarul ar trebui facut pana va inceteaza contractul.
Drepurile banesti (salariu pt perioada lucrata, plata concediului neefectuat) vi se vor plati la data stabilita pt plata drepturilor salariale (lichidare), tot atunci va trbui sa vi se dea si garantia daca vi s-a oprit.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie materiala -rog raspuns urgent! nataliaz nataliaz Buna ziua, ma aflu in situatia de a trebui sa primesc garantia materiala retinuta la firma la care am fost angajata si de a mi se refuza plata ei pe motiv ... (vezi toată discuția)
Trebuia sa mi se plateasca c.o.? eu1001 eu1001 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca fostul meu angajator trebuia sa imi plateasca C.O. neefectuat pe anul in curs, in conditiile in care mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
Cand se opresc bani din salariu? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In urma unui inventar care a avut loc la magazinul in care am lucrat,s-a constatat lipsa unor produse in valoarea unei anumite sume.Conducerea a hotarat fara a ... (vezi toată discuția)