avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recuperare bani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recuperare bani

Buna ziua,
Am si eu o problema cu cineva din familie.Stiu, este jenant, insa cui ma pot adresa pentru a-mi recupera niste banuti, pentru care am chitanta?
Ideea este ca eu am facut niste plati pe care trebuia sa le impart cu o persoana ce nu avea bani la momentul respectiv , iar acea persoana, in momentul in care va fi avut (adica aveam in propietate amandoi un imobil, iar imobilul s-a vandut, prin urmare acum are banii necesari) urma sa mi-i inapoieze. Acum nici nu vrea sa auda asa ceva.
Desi eu am toate chitantele in mana, nu vrea sa imi dea banii si nici nu mai raspunde la telefon.
ce pot face, cui ma pot adresa?

Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Daniela Radu , Consultant credite si finantari 10:15, 15 Septembrie 2010
daca aveti inscrisuri il puteti actiona in judecata pe cale civila , printr-o actiune in pretentii.
avocat Cristina Popescu
De unde rezulta faptul ca trebuia sa impartiti acele plati cu persoana?
Am facut aceasta intelegere verbal. Toate platile in vederea intocmirii actelor necesare vanzarii unui imobil au fost facute de mine, pentru ca acea persoana nu avea bani. A zis sa platesc eu, iar cand se va face vanzarea, imi va da partea lui de cheltuieli. vanzarea s-a facut, insa eu banii nu ii mai vad.
Aveti chitante pe numele dumneavoastra?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog daniela_irimia daniela_irimia Buna ziua! Am si eu o problema si as dori cateva sfaturi daca se poate. Mama mea a imprumutat niste bani unei familii cu care s-a imprietenit lucrand in spania ... (vezi toată discuția)
Divort tatiana campeanu tatiana campeanu Buna ziua mama si tata au un apartament de 4 camere , actualmente au divortat,mama vrea sa vanda apartamentu,dar tata vrea sa evalueze casa si sa-i dea ... (vezi toată discuția)