avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... putin ajutor va rog
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

putin ajutor va rog

Buna ziua! Am si eu o problema si as dori cateva sfaturi daca se poate. Mama mea a imprumutat niste bani unei familii cu care s-a imprietenit lucrand in spania ( e vorba de 1900 euro) o parte din ei i-a dat in mana fara niciun act iar o parte ( 1200 euro) i-a trimis in tara avand chitantele de la tranzactiile efectuate. Acum acei oameni nu i-au inapoiat banii si nici nu mai da de ei pe nicaieri deoarece nr de telefon pe care le avea nu mai functioneaza. As dori sa stiu daca se poate sa aflu unde stau respectivii pt a reusii sa vorbesc cu ei sau daca se poate face ceva pe cale legala. As fii recunoscatoare unui raspuns. Va multumsc!
Cel mai recent răspuns: daniela_irimia , utilizator 13:36, 24 Septembrie 2010
pe chitante sunt mentionate numele si adresele lor? banuiesc ca nu, deci nu veti dovedi niciodata ca le-ati acordat sume de bani si mai ales cu ce titlu, ptr. ca acest lucru este f. important; in civil nu se poate administra proba cu martori atunci cand e vorba de sume de bani, iar politia considera ca nu e de competenta ei; aveti o mare problema; sincer, imi pare rau cand aud de persoane atat de credule.
avocat Cristina Popescu
Va multumesc pentru raspuns. Asa este..mama e o persoana mai "buna la suflet". Au fost prietenii ei acolo, au avut niste probleme i-a ajutat...i-a promis ca ii da inapoi, ca se judecau cu un spital si ca vor recupera banii...in fine.
Pe chitante scrie numele lor dar sunt doar chitante de transfer bancar pe numele lor.
Deci nu prea pot sa fac mare lucru nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumt suma bani adighe adighe Buna ziua. Acum un an sotul meu a imprumutat o suma de bani de la un coleg fara ca eu sa stiu sau sa ma folosesc de ei. Am aflat ulterior, fiind contactata de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Daniela Radu Daniela Radu Buna ziua, Am si eu o problema cu cineva din familie.Stiu, este jenant, insa cui ma pot adresa pentru a-mi recupera niste banuti, pentru care am chitanta? ... (vezi toată discuția)
Ajutor vip2you17 vip2you17 Buna ziua deci locuiesc intr-o chirie si stau cu 2 baieti fiecare au camera lor pe unul sergiu a facut petreceri noaptea venea cu oameni nu stiu care apoi sa ... (vezi toată discuția)