avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Salutare Cand sa facut contractu pe casa eu si nevasta mea stateam in concubinaj as dori sa stiu daca ea are drept din casa
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:25, 11 Septembrie 2010
cine apare in contract ca si cumparator?
Daca in actul de vanzare-cumparare sunteti numai d-voastra cumparator, sotia nu are drept de proprietate asupra imobilului. Daca sunteti ambii, atunci amandoi sunteti coproprietari. La acest moment, sotia poate avea un eventual drept de creanta asupra eventualelor imbunatatiri aduse in casa( desigur in cazul uni partaj )
avocat Cristina Popescu
daca sunteti trecut doar dvs in contract, atunci nu are dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul in uniune consensuala myhaita1 myhaita1 Am fost casatorit 15 ani din 1979-1994, iar din 1994-2009 adica inca 15 ani am stat in concubinaj cu fosta nevasta, deci stam efectiv de 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Partaj divort - uzu fruct viager allecsandru allecsandru Buna ziua Inainte de casatorie parintii mi-au facut contract de vanzare cumparare cu uzu fruct viager pe casa in care locuiesc in momentul actual impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata inaintea casatoriei lucia neacsu lucia neacsu Buna ziua, as dori sa ma consiliati intr-o problema si anume: Am cumparat o casa inainte cu un an de la casatorie, prin credit ipotecar. Nefiind ... (vezi toată discuția)