avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salariu de baza functionar public la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salariu de baza functionar public la reluarea activitatii - crestere copil

Buna ziua
Am o mare neclaritate in legatura cu art. 17 alin (1) din Legea 330 care spune ca: "(1) Personalului care s-a aflat în concediu plătit pentru creşterea şi îngrijirea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 7 ani, în cazul copilului cu handicap, precum şi personalului ale cărui raporturi de muncă sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, i se acordă, la reluarea activităţii, salariul de bază aferent gradului sau treptei profesionale în care a fost încadrat anterior suspendării."
Concret, am urmatoarea situatie:
- cu 01.09.2008 am intrat in concediu de maternitate
- in perioada 05.01.2009 - 01.10.2010 sunt in concediu pentru cresterea copilulu;
- ultima majorare de care am beneficiat efectiv a fost la 01.04.2008 : 1190 lei pentru Expert principal treapta 2, dupa care am intrat in maternitate si crestere copil.
Care este salariul de baza la reluarea activitatii, tinand cont ca la data de 01.10.2008 salariul de baza pentru aceasta functie s-a majorat, conform grilei din Ordonanta 9/2008, Anexa nr. 3 lit. B, de la 1190 la 1256 lei ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sanda67 , utilizator 13:09, 23 Septembrie 2010
Salariul dvs. va fi acelasi cu al unui expert principal treapta 2 aflat in plata in momentul in care dvs. reveniti la serviciu, la care se aplica sporul de vechime aferent.
MULTUMESC FRUMOS ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale monaiacob monaiacob buna ziua. ma numesc Mona, sunt din Iasi si sunt asistenta medicala la un spital din Iasi. momentan sunt in concediu de crestere a copilului de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar la revenirea din maternitate doru1971 doru1971 Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect. Care ar trebui sa fie salariul fara sporuri pentru un bugetar angajat pe functia de bibliotecar Treapta l ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din crestere copil eduandrei eduandrei buna ziua,sunt asistent medical principal la un spital de urgenta si in luna aprilie 2010 ma voi intoarce la serviciu.Am o intrebare:cu ce salariu ma vor ... (vezi toată discuția)