avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea cu privire la recuperarea banilor din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea cu privire la recuperarea banilor din reabilitarea blocurilor

Buna ziua,

Va rog frumos, daca se poate sa-mi trimiteti si mie articolul in care este vorba despre legea cu privire la recuperarea banilor investiti de o persoana fizica pentru reabilitarea blocului. L-am primit cu cateva luni in urma, dar din pacate l-am sters.
Va multumesc pentru intelegere.
Va doresc o zi buna !
Adriana Totan

Alte discuții în legătură

Fond reabilitare elenazan elenazan Daca am fond de reabilitare a blocului de 900 lei , doresc sa vand apartamentul , de la cine as putea sa recuperez acest fond , de la noul proprietar sau de la ... (vezi toată discuția)
Inselatorie farmacie falsa ella6 ella6 Buna seara. Unde pot face o sesizare privind o inselatorie? O farmacie falsa cu medicamente desfacute, persoana mi-a zis sa transfer banii in cont pentru un ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face recurs? trandafir88 trandafir88 Buna ziua, Am deschis un proces pentru \"rezolutiune antecontract\". Pe fond am castigat. A fost depus pentru apel , insa acesta a fost \"anulat ca ... (vezi toată discuția)