avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calculul Caldurii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calculul Caldurii

Am repartitoare,dar nu am contract cu firma care le-a montat.Administratorul imi calculeaza caldura paushal ca si cand nu am repartitoare.Este corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:07, 25 Noiembrie 2007
campionul1 a scris:

Am repartitoare,dar nu am contract cu firma care le-a montat.Administratorul imi calculeaza caldura paushal ca si cand nu am repartitoare.Este corect?

Repartitoarele pot fi montate doar de prestatori autorizati ANRSC, care au mai multe obligatii, nu doar sa monteze aceste repartitoare ( cum ar fi citirea si repartizarea individuala a costurilor). Metodologia de facturare individuala poate fi aplicata doar daca toti proprietarii au montate repartitoare de costuri.
Este normala atitudine administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea administratorului de bloc razvan0606 razvan0606 Buna ziua, Am apartamentu inchis in termopan si izolat termic, am contoare de apa si caldura, nu am pt gaze, si cu toate astea sunt obligat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Citire repartitoare Roger25 Roger25 Buna ziua, Am inteles de la administratorul de pe scara, ca fiecare apartament ar trebui sa dea 10 lei ca sa ni se citeasca repartitoarele, aceasta citire ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire Maiana12 Maiana12 La blocul in care locuiesc, acum 2 ani s-au montat repartitoare de caldura. Dupa un an, asociatia de proprietari a renuntat la contractul cu firma care a ... (vezi toată discuția)