avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu acordul partilor

Buna ziua,
Daca partile sau inteles total asupra problemelor de partaj,copii si asupra tuturor aspectelor de convenit pentru divort,mai este necesara o reprezentare in instanta a unui avocat sau exista o posibilitate mai simpla pentru definitivarea separarii?
Cel mai recent răspuns: dorintanase2005 , utilizator 13:24, 14 Septembrie 2010
Multumesc mult de informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Gh1 Gh1 Buna ziua, Acum cateva zile am depus actele petru divort si am primit ca data pentru prima infatisare undeva spre sfarsitul anului. Daca printr-o minune eu ... (vezi toată discuția)
Divort Meuta Georgeta Meuta Georgeta Cat este taxa de divort? Cat timp dureaza divortul? Ce acte trebuiesc pentru inceperea actiunii de divort? Influenteaza faptul ca sunt copii majori? Au si ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru introducerea unei actiuni de divort P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, Ptr deschiderea actiunii de divort ce acte ar trebui sa prezint ? Cam cat ar dura pana la pronuntarea divortului daca suntum de acord cu toate ... (vezi toată discuția)