avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

Buna ziua,
Am rugamintea sa imi spuneti daca este legal sa schimb o functie studii medii-ajutor programator in una cu studii superioare-administrator retea de calculatoare in contextul absolvirii unei facultati cu specialitate marketing-deci nu tehnice.
Mentionez ca angajatul respectiv are vechime in munca intr-un departament tehnic cu atributii in fisa de post de administrator retea calculatoare si curs de calificare tehnica. Am posibilitatea sa pun o functie cu studii superioare tehnice -fara ca acele studii superioare sa fie tehnice pe baza celor mentionate mai sus? Daca nu, care ar fi solutia? Contract de ucenicie?-Acest contract poate sa fie intocmit daca exista deja un contract individual de munca incheiat acum cativa ani?
Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca, fisa post, acte studii angajare anitsirc anitsirc Buna seara! Sunt angajat la o firma privata de peste un an de zile. O sa descriu pe scurt situatia. Ceea ce prestez eu pentru firma nu coincide deloc cu ... (vezi toată discuția)
Studii de specialitate si vechime in specialitatea studiilor elff elff Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs de angajare pentru postul de administrator de retea calculatoare. Conditii de participare: studii tehnice ... (vezi toată discuția)
Nivel salariu Vioreld Vioreld Buna ziua. Am un salariat cu studii medii, dar care o calificare de manager proiect (facuta acum cativa ani). Pt aceasta functie sunt necesare studii ... (vezi toată discuția)