avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creanta

buna ziua in calitate de adminstrator am formulat somatie de plata si am introdus cererea la judecatorie, am primit comunicare in 02.09.2010 si am mers la registratura in 14.09.2010 pentru investire titlu executoresc respectiv sa mi se confirme ca nu s a formulat recurs , ma trimis la colega de alaturi pentru legalizare investire si ea mi a transmis sa revin in 10 zile deoarece comunicare nu a fost preluata de DEBITOR! sa revin in 24.09.2010 .INTREBAREA este DEBITORUL nu este de gasit l a sediu NICIODATA suma este mica 1500 lei eu vreau sa fac dovada ca legal am urmarit recuperarea creantei cat am putut, mie frica sa mai platesc un executor judecatoresc deoarece DEBITORUL nu are cont banca, active pe firam respectiva daca ma opresc e in regula legal, pot sa sacd din balanta creanta?
banuiesc ca sunt multii agenti care se lovesc de ce ma lovesc si eu, multumesc!
Cel mai recent răspuns: iubestesitaci , utilizator 14:41, 14 Septembrie 2010
1.nu puteti decat in baza unei hot jud definitive si irevocabile;
2. trebuie sa puneti hot in executare si sa constate ex jud ca debitorul este insolvabil si numai dupa aceea va puteti scoate creanta din contabilitate si sa o treceti la pierderi.
3. In asemenea situatie se negociaza cu ex jud un onorariu minim cat sa-i asigure plata taxelor de timbru si de corespondenta-oricum maximul este 10% din valoarea creantei,in acest caz 150 lei.
executorul mi a cerut un avans de 400 lei pentru a face propire la 30 de bancii mie mi se pare ff mult tinand cont ca am mai platit inca in plus ch.judecata, notificare depusa tot cu executoresc , consultanta avocat, PROBLEMA REALA este ca nu a depus bilant contabil nici la finante nici la onrc din 2005 de unde am garantia ca firma are active ? MULTUMESC pentru ajutor, sa merg mai departe? vreau sfaturi sincere creanta se prescrie in uramtorii 3 ani conform codului FISCAL cred....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita hotarare privind constatarea unui drept de creanta anniela anniela Buna ziua, dosar civil,hotarare definitiva si irevocabila data astfel: \"Constata dreptul de creanta.....\" si nu obliga la plata dreptului de creanta..... In ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin temis temis Buna ziua, Am un B.O, investit cu formula executorie si pus in executare. Executorul Judecatoresc mi-a comunicat printr-o adresa ca recuperarea creantei nu ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei societati cu activitatea suspendata pe 3 ani reclamant reclamant In fapt, la data intentarii actiunii contra unei societati comerciale aceasta isi desfasura activitatea in mod legal. Intuind pierderea procesului, paratul ... (vezi toată discuția)