avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... certificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

certificat medico-legal

Va salut! Am primit de la cabinetul judetean IML un certificat medico-legal. Citind in literatura de specialitate, am gasit exemple de certificate similare cu al meu, in care se acordau ,semnificativ, mai multe zile. Pot cere la IML Bucuresti intocmirea unui nou certificat in baza acelorasi acte medicale pe care le am ? Sau poate la un cabinet particular de medicina legala?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:43, 14 Septembrie 2010
puteti cere la un institut de medicina legala (cluj, timisoara etc.), nu direct la iml mima minovici bucuresti.
Certificatul actual il am de la Ploiesti. Unde ar trebui sa ma adresez. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
taticu100, utilizator
Puteti contesta in instanta concluziile certificatului medico-legal.
Trebuie sa va adresati Comisiei de Avizare din cadrul INML Prof.D.Mina Minovici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal nedelcu81 nedelcu81 o intrebare va rog ,care este termenul legal de scoatere a certificatului medico legal ,de la data agresiuni? va multumesc (vezi toată discuția)