avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alt domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alt domiciliu

buna ziua...eu am domicilul in botosani si copilu sa nascut in constanta ..actele pt indemnizatie si alocatie unde trebuie depuse?stau acuma in constanta dar nu am viza ca stau cu chirie
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:45, 14 Septembrie 2010
Cererile pentru acordarea indemnizatiei si documentele din care rezulta indeplinirea conditiilor legale de acordare se depun la primaria pe raza careia solicitantul isi are domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se depun actele pentru ccc? tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana ce acte trebuie sa depun pt acordarea concadiului de ingrijire copil pana la 2 ani ?unde se depun aceste acte ? in ce termem de timp trebuie bepuse ? daca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare Flv01 Flv01 Bună ziua! De ce acte am nevoie pentru indemnizația de creștere a copilului in cazul in care am terminat liceul la zi in anul in care am nascut si unde ar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil amaliaionut amaliaionut Buna ziua , Va rog sa imi spuneti unde se depune dosarul pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului - la care agentie DGASPC - avand in vedere ... (vezi toată discuția)