avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare

Bună ziua! De ce acte am nevoie pentru indemnizația de creștere a copilului in cazul in care am terminat liceul la zi in anul in care am nascut si unde ar trebui să le depun?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 7 Iunie 2020
Buna ziua,
Mergeti, sau sunati, la primaria de domiciliu, acolo trebuiesc depuse si ar trebui sa va ajute dumnealor cu actele.
1. Cererile pentru acordarea indemnizației sau stimulentului de inserție, și documentele din care rezultă îndeplinirea condițiilor legale de acordare a acestora se depun la primăria comunei, orașului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului București pe raza căreia solicitantul își are domiciliul sau reședința.

2. Acte necesare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune dosarul indemnizatie crestere copil? Stefana222 Stefana222 Dosarul pentru indemnizatia crestere copil se depune la primaria localitatii de domiciliu? (vezi toată discuția)
Cand se depun actele pentru ccc? tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana ce acte trebuie sa depun pt acordarea concadiului de ingrijire copil pana la 2 ani ?unde se depun aceste acte ? in ce termem de timp trebuie bepuse ? daca ... (vezi toată discuția)
Stimulent indemnizatie crestere copil, rog sa ma sfătuiți ,am ... larisaflory larisaflory Stimulent indemnizatie crestere copil, rog sa ma sfătuiți ,am fost chemata la serviciu începând cu data de 7 martie și vreu sa merg,copilul meu are 7 luni ... (vezi toată discuția)