avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde se depune dosarul indemnizatie crestere copil?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde se depune dosarul indemnizatie crestere copil?

Dosarul pentru indemnizatia crestere copil se depune la primaria localitatii de domiciliu?
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Stefana222, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 30 Noiembrie 2019
Cererile pentru acordarea drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, reprezentând indemnizație sau stimulent de inserție, și documentele din care rezultă îndeplinirea condițiilor legale de acordare a acestora se depun la primăria comunei, orașului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului București pe raza căreia solicitantul își are domiciliul sau reședința.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil amaliaionut amaliaionut Buna ziua , Va rog sa imi spuneti unde se depune dosarul pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului - la care agentie DGASPC - avand in vedere ... (vezi toată discuția)
dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)
stimulent de insertie Manea ramona Manea ramona Buna seara , daca se poate sa mi spuneti unde trebuie sa depun actele pt stimulent... pta incepe munca cu 60zile mai devreme si ce acte imi ... (vezi toată discuția)