avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Buna seara , daca se poate sa mi spuneti unde trebuie sa depun actele pt stimulent... pta incepe munca cu 60zile mai devreme si ce acte imi trebuiesc...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 24 August 2017
Cererile pentru acordarea drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, reprezentând indemnizație sau stimulent de inserție, și documentele din care rezultă îndeplinirea condițiilor legale de acordare a acestora se depun la primăria comunei, orașului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului București pe raza căreia solicitantul își are domiciliul sau reședința.

Acte: cerere, decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune dosarul indemnizatie crestere copil? Stefana222 Stefana222 Dosarul pentru indemnizatia crestere copil se depune la primaria localitatii de domiciliu? (vezi toată discuția)
Cu respect îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie sa contina ... V2000 V2000 Buna ziua îmi spuneti va rog si mie ce acte trebuie sa contina dosarul pentru stimulentul de insertie ?? Multumesc (vezi toată discuția)
dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)