avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent indemnizatie crestere copil, rog sa ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent indemnizatie crestere copil, rog sa ma sfătuiți ,am ...

Stimulent indemnizatie crestere copil, rog sa ma sfătuiți ,am fost chemata la serviciu începând cu data de 7 martie și vreu sa merg,copilul meu are 7 luni ,pot beneficia de stimulentul de inserție, unde trebuie sa depun actele și ce îmi trebuie sa depun! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 3 Martie 2022
Puteti beneficia de stimulentul de inserție, actele se depun la la primăria comunei, orașului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului București pe raza căreia aveti domiciliul sau reședința.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se depun actele pentru ccc? tudorcatalinaroxana tudorcatalinaroxana ce acte trebuie sa depun pt acordarea concadiului de ingrijire copil pana la 2 ani ?unde se depun aceste acte ? in ce termem de timp trebuie bepuse ? daca ... (vezi toată discuția)
Unde se depune dosarul indemnizatie crestere copil? Stefana222 Stefana222 Dosarul pentru indemnizatia crestere copil se depune la primaria localitatii de domiciliu? (vezi toată discuția)
Acte necesare Flv01 Flv01 Bună ziua! De ce acte am nevoie pentru indemnizația de creștere a copilului in cazul in care am terminat liceul la zi in anul in care am nascut si unde ar ... (vezi toată discuția)