avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa somaj

As dori sa tiu ce trebuie sa fac daca am terminat perioada de somaj,perioada in care nu am reusit sa-mi gasesc de lucru deoarece in meseria mea de rectificator nu pot activa si in alte posturi gasite ,am intampinat problema limitei de varsta,mentionez ca o data cu terminarea somajului nu mai am nici un venit,atat eu cit si sotia nu mai lucram nicaieri si deci nu mai avem nici o sursa financiara,in acest caz beneficiez de ajutor social?,atat eu cit si sotia?...am 59 de ani si as beneficia de pensie anticipata doar in anul 2012,mai este valabila aceasta optiune?...Va multumesc pentru intelegere si rabdare.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:10, 14 Septembrie 2010
1. E trist sa auzi asa ceva in Romania anului 2010!
2. Cat ati fost in somaj nu ati putut face un curs de recalificare? Era si gratis si poate v-ar fi ajutat sa gasiti un loc de munca.
3. Intrati pe:
[ link extern ]
4. Ce scrie acolo este valabil petru toate Primariile din tara. Apoi mergeti la primaria de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ajutor social dupa somaj? mziggy22 mziggy22 -in cazul in care am fost somer si dupa terminarea somajului nu am gasit nimic de lucru,deci nu am nici un venit, pot primi ajutor social? (vezi toată discuția)
Cum repar o greseala a primariei in acordarea ccc? florea76 florea76 sotia mea pina acum o luna primea indemnizatia petru cresterea copilului optiune ei a fost petru 2anii cei de la primarie iau gresit actele iau pifat petru ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm manuelamihaela manuelamihaela Buna ziua!Sunt in somaj si de la ajofm mi s-a dat o repartizare pe domeniu confectii unde nu mai lucrez de multi ani.Intre timp m-am recalificat in alte 2 ... (vezi toată discuția)