avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot obtine ajutor social dupa somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot obtine ajutor social dupa somaj?

-in cazul in care am fost somer si dupa terminarea somajului nu am gasit nimic de lucru,deci nu am nici un venit, pot primi ajutor social?
Cel mai recent răspuns: acasa@moucha.org , utilizator 20:27, 27 Mai 2011
1. Mergeti la primaria de care apartineti sa vedeti daca indepliniti conditiile legale.
2. Cititi si aici:
[ link extern ]
Sfatul meu este sa mai aveti putina rabdare si sa asteptati noua lege privind ajutoarele sociale (toate!) ce trebuie sa fie adoptata in curand prin asumarea responsabilitatii guvernamentale.Pana atunci,orice demers la primarie va fi aproape in van,deoarece fiind mijlocul anului nu prea mai sunt fonduri.Oricum,incercati si acolo.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa somaj starter_52 starter_52 As dori sa tiu ce trebuie sa fac daca am terminat perioada de somaj,perioada in care nu am reusit sa-mi gasesc de lucru deoarece in meseria mea de rectificator ... (vezi toată discuția)
Somer- de ce ajutoare pot beneficia de la stat? july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Incepand cu data de 30 iulie 2013 beneficiez de indemnizatie de somaj in valoare de 538 lei. Am 2 copii minori cu alocatie de 242 lei (in ... (vezi toată discuția)
Ajutor social la terminarea somajului? calin felicia calin felicia Sunt in somaj si mai am dreptul la 3 luni. La terminarea lui mi se mai da ajutor social? (vezi toată discuția)