avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract part time dezavantaje
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract part time dezavantaje

buna seara. eu lucrez la o societate ca vanzatoare 8h/zi 5zile/sapt (de fapt lucrez si in week dar asta nu e trecut in contract) dar mai nou am fost anuntata ca mi se va face un contract de 4h/zi pt a se plati mai putin la stat si pentru a nu imi micsora salariul pe care il iau de fapt in mana. mentionez ca iau mai mult in mana decat este trecut in contractul de munca la momentul actual(adica minim pe economie). vreau sa stiu cum ma afecteaza acest lucru?(la pensie, ca vechime).care sunt dezavantajele? va multumesc. o seara buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:26, 14 Septembrie 2010
va dezavantajeaza la contributiile de somaj si pensie in sensul ca vor fi mai mici pt perioada cand figurati ca lucrati part-time.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt dezavantajele unui contract part-time de 2h/luna dariusstefan dariusstefan Buna ziua, Urmeaza sa ma angajez la o firma nou infiintata si mi s-a propus ca salariu pe cartea de munca sa fie mai mic datorita investitiilor care se vor ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipata marius-stefan marius-stefan - Buna ziua, - V-as ruga sa-mi spuneti daca , la stabilirea stagiului total de cotizare,sau a vechimii totale in munca pentru pensia anticipata,se iau in ... (vezi toată discuția)
Intrebare 16carmi 16carmi lucrez l o firma de confectii,in jur de 10 ore pe zi,dar contract miau facut numai pe 2ore.ce dezavantaje am,si ce contributii se platesc pt 2ore.imi mege ... (vezi toată discuția)