avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... la ce adresa de mail pot face notificarea la banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

la ce adresa de mail pot face notificarea la banca?

Puteti sa-mi spuneti la ce adresa de mail pot face notificarea ca nu sunt de acord cu actul aditional cf OUG 50/2010 la BCR?
Am cautat pe net si nu am gasit nici o adresa de mail si la sediul din orasul meu nu a vrut sa-mi primeasca notificare si sa-mi dea nr de inregistrare,deci incerc sa o fac in scris pe mail
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:34, 14 Septembrie 2010
Va recomand sa trimiteti notificarea pe adresa bancii cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin curier rapid cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract de credit manoiuadrian manoiuadrian Buna ziua, Prin acest email vreau sa va semnalez un abuz pe care BCR-ul il face cu clientii lui. Mai jos va atasez mail-ul trimis de catre mine la ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Act aditional DL.DAN DL.DAN Buna ziua, Am primit de abia 13.09.2010 actul aditional dar,fara un nr.de act.D-na de acolo mi-a raspuns ca ii va da un nr.atunci cand vom ajunge sa-l ... (vezi toată discuția)