avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajaþii cu contract de colaborare-contribuþie la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajaþii cu contract de colaborare-contribuþie la bugetul asigurãrilor de ºomaj

Un angajat cu contract individual de muncă la o instituţie şi cu contract de colaborare la o societate comercială cu capital mixt cu contract de colaborare, plăteşte contribuţii la bugetul asigurărilor de somaj aferente contractului de colaborare?

Vă mulţumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
cristiana surdu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat administrator s.a. MGHEORGHE78 MGHEORGHE78 Am urmatoarea situatie: directorul general al unei societati pe actiuni a fost ales administrator al societatii. Din cate am citit eu in legea 31, contractul ... (vezi toată discuția)
Intreprinderile individuale fara salariati cristina fcs cristina fcs Ce contributii platesc intreprinderile individuale, daca nu au salariati? Stiu doar despre acel impozit de 16%, la venit. (vezi toată discuția)